Viktminskningsprogram

Genom MedFacilis viktminskningsprogram kan du få professionellt  stöd genom hela din resa mot en mer hälsosam livsstil. Vi erbjuder i huvudsak två olika viktminskningsprogram, så att du kan välja det upplägg som passar dig bäst. Du som skriver upp dig på något av våra program får tillgång till vår webbplattform och app, där du enkelt kan hålla kontakt med vårt vårdteam.

Nå dina mål med våra viktminskningsprogram

Vårdprogram

Vårt vårdprogram är en helhetslösning där samtliga delar av vårt vårdteam hjälper dig med allt som rör din hälsa, kost, träning samt den medicinska aspekten.

Transfer

Vår andra lösning, transfer, är till för dig med en pågående viktminskningsbehandling på annat håll med tillhörande kostschema. Programmet ger dig tillgång till medicinsk konsultation med våra legitimerade läkare.

3 månader

600 kr

Månadsvis

1 månad

700 kr

Månadsvis

Professionellt utformad plan för att gå ner i vikt

MedFacilis prioriterar din hälsa i första hand och utgår alltid från dina personliga mål och förutsättningar i vår behandling. Att uppnå långsiktiga och hälsosamma resultat kopplat till viktnedgång är att betrakta som en komplex process, med många aspekter att ta i beaktning. 

Vår legitimerade vårdpersonal hjälper dig att nå dina viktmål utifrån ett större perspektiv kring din allmänna hälsa. Vår strävan är att ge dig bästa möjliga förutsättningar att nå en hållbar livsstilsförändring gällande kost, motion, och annat som rör ditt fysiska och mentala välbefinnande.

Vad ingår i våra vårdtjänster?

Kontakt med legitimerad vårdpersonal som följer din utveckling.

Behandling med grund i vetenskapliga studier.

Recept på läkemedel efter medicinsk bedömning.

Tillgång till vår app och webbplattform  där du enkelt kan chatta/ringa till våra vårdgivare.

Hur går behandlingen till?

MedFacilis erbjuder behandling av övervikt med grund i moderna vetenskapliga metoder. Utöver professionell rådgivning kring kost och motion och mentalt välmående, tillkommer medicinsk behandling med beprövade läkemedel.

Behandlingens upplägg sätts i samråd med våra läkare utifrån dina testresultat, personliga förutsättningar och målsättningar. Läs mer om hur behandlingen går till.