Träningsschema för viktminskning

I MedFacilis vårdprogram får du tillgång till ett personligt anpassat träningsschema för att du ska kunna nå dina personliga mål med din hälsa. Här ser vi till att utforma ett träningsprogram utifrån dina förutsättningar och personliga mål med din hälsa. Här kan du ta del av mer information om hur våra träningsscheman kan hjälpa dig att nå dina mål.

Vad är ett bra träningsprogram för att gå ner i vikt?

Att gå ner i vikt är en komplicerad och utmanande process med viktiga aspekter att tänka på. Regelbunden motion är en av de delarna som är absolut viktigast för att dina resultat ska bli så bra som möjligt. Därför erbjuder vi på MedFacilis ett personligt utformat träningschema som en del av vårt vårdprogram. 

Utöver ditt träningsprogram, innehåller behandlingen även träningsrådgivning från våra kunniga specialister. Vi rekommenderar starkt att följa våra rekommendationer gällande motion för att uppnå ett så bra resultat som möjligt.

För oss är regelbunden motion en viktig del i vår behandling. Vi utgår alltid efter dina personliga förutsättningar och målbild när vi tar fram ditt träningsschema. Oavsett om du föredrar styrketräning, jogging, promenader eller någon annan motionsform, ser vi till att ditt träningsprogram är anpassat efter just dig. Ta del av MedFacilis vårdprogram och läs mer om hur vi kan hjälpa dig mot en mer hälsosam livsstil.