Nå dina hälsomål med våra vårdtjänster

MedFacilis vårdtjänster är utformade med din fysiska och mentala hälsa i fokus. Vi hjälper dig att nå dina personliga mål för en mer hälsosam livsstil. Läs mer om våra viktminskningsprogram, vår hälsokontroll eller lär dig mer om hur vår behandling går till och vad medicinsk viktminskning innebär.

Våra viktminskningsprogram

MedFacilis viktminskningsprogram ger dig möjlighet att få experthjälp genom hela processen för en mer hälsosam vardag. Vårt vårdteam består av läkare, dietister och idrottspsykologer specialiserade inom hälsa och övervikt. Läs mer om våra erbjudanden och hitta det upplägg som passar just dig.

Hälsokontroll

Vill du få en tydlig bild över din hälsa? Vi erbjuder hälsokontroller med medföljande läkarkontakt. Utifrån provsvar från blodprov görs en läkarbedömning med tillhörande hälsorelaterade rekommendationer. En hälsokontroll gör det möjligt att riskbedöma och eventuellt förebygga vikt- och hälsorelaterade sjukdomar. Läs mer om MedFacilis hälsokontroll.

Hälsokontroll

Hur går behandlingen till?

MedFacilis erbjuder behandling av övervikt med moderna vetenskapliga metoder. Utöver professionell rådgivning kring kost och motion, kompletteras detta med recept på beprövade läkemedel för viktminskning. Läs mer om hur behandlingen går till och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Lär dig mer om medicinsk viktminskning

Vår medicinska hälsobehandling är en del av vårt viktminskningsprogram och hanteras av sakkunniga läkare inom området. Läkemedlet som används är GLP 1-analoger som är allra mest effektivt i samband med en sund kost och vardaglig motion. Lär dig mer om hur läkemedlet fungerar.