Dietist-rådgivning för att gå ner i vikt

I MedFacilis vårdprogram ingår rådgivning med tillhörande kostschema framtaget av våra legitimerade dietister. En sund och reglerad kost är en central del i din resa mot en mer hälsosam livsstil ur många aspekter. Här kan du läsa mer om hur våra dietister kan hjälpa dig.

Kostschema för viktminskning

För att din behandling ska ge önskade resultat och för att du ska kunna nå dina personliga mål när det kommer till din hälsa, är kosten en viktig del. Därför lägger vi stor vikt i att erbjuda expertrådgivning inom kost som en del av vårt vårdprogram.

Du som är en del av MedFacilis vårdprogram får tillgång till ett matschema särskilt anpassat till att gå ner i vikt och för att nå dina personliga mål med din hälsa. Utöver ett kostschema framtaget av våra dietister, erbjuds du även regelbunden kostrelaterad rådgivning under behandlingens gång.

Måltidsplanering för viktminskning

Att gå ner i vikt är på många sätt en utmaning, inte minst när det kommer till kosten. Därför finns våra dietister ständigt tillgängliga under din behandling för att ge dig det både det praktiska och mentala stöd som behövs för att du ska nå dina mål. Vi rekommenderar starkt att följa dietisternas råd när det kommer till hur du planerar din kost, dels för din allmänna hälsas skull och dels för att uppnå så bra resultat som möjligt. Läs mer om vårt vårdprogram för viktnedgång och börja din resa mot en mer hälsosam livsstil idag.